UUTISET

Tappiolliseen pronssipeliin päättynyt vaiherikas kausi 2017-2018 on saateltu virallisestikin päätökseen ja Blues naiset aloittaneet tiukan valmistautumisen kohti tulevaa.

Eilisestä tappiosta sisuuntunut Blues Naiset pisti todellisen pyörremyrskyn käyntiin heti pelin alussa Kärppiä vastaan. Kotijoukkue loi monta maalipaikkaa, mutta Kärppien maalinsuulla Johanna Oksman oli hereillä ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa.

Mielenkiintoinen ja intensiivinen alkuvuosi naisten kiekossa on takana ja tahti kotimaan kentillä kiihtyy. Olympialaisissa upeasti taistelleet naisleijonat ovat palanneet kotiseuroihinsa tavoittelemaan seuraavia voittoja ja kevään juhlahetket seuroissa alkavatkin olla käsillä.

Tänään julkistettuun, ihan pian kohti Etelä-Koreaa suuntaavaan naisten jääkiekkomaajoukkueeseen on valittu Bluesilaisista puolustajat Minttu Tuominen ja Ella Viitasuo. Lisäksi mukana on kesken kauden Espoosta Kiinaan siirtynyt Annina Rajahuhta.

Blues - HPK

20.01.2018

Lauantaina pelit jatkuivat jälleen "kotiluolassa" jonne vastaan luisteli Pallokerho Hämeenlinnasta. Joukkueet kohtasivat nyt kolmatta kertaa kuluvan kauden aikana ja voitot olivat tasan 1-1, joten odotettavissa oli tiukka kamppailu pisteistä jälleen kerran. Kotijoukkue oli saanut tähän otteluun täydennystä Nelli Laitisen muodossa joka puki...