UUTISET

Espoon kiekkorintamalla vietettiin vauhdikasta viikonloppua, kun Blues naisten vieraaksi Tapiolaan luisteli kaksi sarjan hyvin aloittanutta joukkuetta ja muutoinkin tapahtumissa koettiin uudenlaisia avauksia.

Blues Naiset pääsi pois sarjataulukon nollakerhosta lauantaina kun joukkue nappasi täydet kolme pistettä turkulaisilta.

Kesän kääntyessä pikkuhiljaa syksyyn, on tulevana lauantaina hyvä päivä suunnata Tapiolaan - siellä nimittäin on mahdollisuus nähdä uudistunut Blues Naiset eka kertaa tositoimissa kotona kaudella 2018-2019!

Blues Naisten kauden 2018-2019 joukkue on kasassa ja julki. Käynnissä on viimeinen sarjaan valmistava viikko, jonka aikana treenataan ja pelataan harjoitusottelu Japanin Naisten maajoukkuetta vastaan.

Keskiviikkona Blues sai vieraita Turusta, kun sarjanousija TPS matkasi Matinkylään. Erityisen mielenkiintoisen ottelusta teki usean pidempään Espoossa pelanneen pelinaisen saapuminen mustavalkoisessa asussa entiseen kotikaupunkiin.

Onnistuneen kesän jälkeen on ollut mukava palata jäälle, elementille jolla pelaaminen on kuitenkin se kaikkein siistein juttu!

Tappiolliseen pronssipeliin päättynyt vaiherikas kausi 2017-2018 on saateltu virallisestikin päätökseen ja Blues naiset aloittaneet tiukan valmistautumisen kohti tulevaa.