UUTISET

Suomen mestari

22.03.2019

Espoonlahden tiistai-illassa nähtiin kunnon kiekkojuhla Bluesin ja Ilveksen välillä. Tasaisen ja viimeiselle minuutille jännän ottelun ratkaisi lopulta Annina Rajahuhdan 4-2 voittomaali tyhjiin. Ottelusarja espoolaisille 3-0 ja kauden 2018-2019 Naisten Liigan mestari on selvillä!

Huomenna pelataan Naisten Liigan kolmas finaaliottelu ja pelipaikkana toimii Espoonlahden jäähalli Forum. Näin ollen ottelu tulee olemaan molemmille joukkueille "vierasottelu", sillä Bluesin tämän kauden kotihallina on toiminut Tapiolan harjoitushalli. Sillä ei kuitenkaan liene suurempaa merkitystä pelillisesti, sillä kuulemma tärkeintä
on, että...

Finaaalisarjan toinen ottelu pelattiin Tesomalla lähes 400:n silmäparin edessä. Jäällä nähtiin samaa menoa ja meininkiä, mitä ensimmäinenkin ottelu tarjosi. Erän alkuun näytti, että kumpikin joukkue oli antanut edellisenä päivänä kaikkensa ja liike oli hieman väsyneen oloista. Pelikellon kipitettyä eteenpäin kumpikin joukkue sai liikettä niveliin....

Lauantaina koitti viimein kauan odotettu kauden huipennus, kun Naisten Liigan finaalit startattiin Espoossa. Puolenpäivän peliin Tapiolaan oli löytänyt mukava määrä ihmisiä jo jäälämmön aikaan. Ottelun alun lähestyessä katsojia tuli tasaiseen tahtiin ja kaikesta näkyi, että nyt pelataan sarjakauden tärkeimpiä pelejä.

Kausi 2018-19 lähestyy Naisten Liigan osalta kohti loppuaan ja finaalipari on selvillä. Runkosarjan osalta tämä kaksikko löytyi myös kärjestä, joten kovinkaan yllättävä finaalipari ei ole kyseessä.